Likovne radionice

za djecu 


︎Mali keramičari

6 - 11g.  
75 min. tjedno
350kn mjesec
Ako vaše dijete voli crtati i kreativno se izražvati na bilo koji način, ili samo želite potaknuti na kreativnost i njegovati interes za kulturu svoga djeteta ovim radionicama ćemo zajedno pomagati mladim generacijama da budu kreativni, znatiželjni i slobodni u izražavanju svojih ideja!

foto: Valerio Bogdanović

  Radionice potiču kreativno razmišljanje, razvoj kritičkog mišljenja, motoričkih sposobnosti i estetskih kvaliteta izražavanja kroz umjetnost, uvježbavaju donošenje višestrukih rješenja. 
Njegujemo individualne osobitosti polaznika i različite potrebe za izražavanjem.
U sigurnom i ugodnom okruženju djeca će se opuštati i ispitivati svoju znatiželju crtanjem, slikanjem, modeliranjem i učiti o već postojećim djelima i povijesti umjetnosti.


fotografija: Marko Ercegović

PRIJAVE ︎


  • kroz igru i zabavu ćemo otkrivati materijalnost gline
  • upoznavati se s različitim tehnikama izrade keramike i
  • izrađivati uporabne predmete i skulpture koje će ponijeti doma Sustavnim odgajanjem percepcije i estetskim odgojem potiče se svjesno i aktivno doživljavanje, kritičko promišljanje i analiziranje likovnih djela i različitih vizualnih pojava. Time se stječu kompetencije za aktivno sudjelovanje u suvremenom životu.

-> Materijali i sve potrebno za radionicu uključeno je u cijenu a uratke možete nositi kući ili ostavljati na reciklažu u Obrtu!

Prijave za radionice na ︎︎︎ 
obrt90.03@gmail.com                                            

Više o Obrtu︎︎︎